Το Somerville είναι το Inside και το Limbo που ψάχνετε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια σκοτεινή περιπέτεια με άρωμα "Playdead"...
13 Ιουνίου 2021 23:25
Το Somerville είναι το Inside και το Limbo που ψάχνετε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα παιχνίδια που έκλεψαν την παράσταση στο Ε3 2021 show της Microsoft και της Bethesda ήταν το Somerville, για το οποίο ξέραμε από το 2017, αλλά πλέον το γνωρίσαμε ολοκληρωτικά. Πρόκειται για ένα side-scrolling adventure που φτιάχνεται από την Jumpship σε συνεργασία με τον Dino Patti, πρώην CEO και συνιδρυτή της Playdead (Limbo, Inside). Το παιχνίδι έχει, πράγματι, παρόμοια αισθητική με τις δημιουργίες της τελευταίας, με αρκετά σκοτεινό, βαρύ και ηλεκτρισμένο κλίμα.

Στον απόηχο μιας παγκόσμιας καταστροφής, ο παίκτης πρέπει να ενώσει και πάλι την οικογένειά του, ενώ προσπαθεί να λύσει το μυστήριο των “επισκεπτών της Γης”, αναφέρει η περιγραφή του τίτλου. Στο βίντεο βλέπουμε έναν πατέρα, μία μητέρα και το μικρό τους παιδί, να προσπαθούν να διαφύγουν από τον κίνδυνο, την ώρα που το εικαστικό δείχνει προσεγμένο και ιδιαίτερο.

Το Somerville αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, για Xbox Series S και X, Xbox One και PC. Τέλος, έγινε γνωστό ότι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα στο GamePass.