Starfield: Το πρώτο trailer από το sci-fi έπος της Bethesda είναι εδώ!

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Θα είναι το διαστημικό "Elder Scrolls";
14 Ιουνίου 2021 01:10
Starfield: Το πρώτο trailer από το sci-fi έπος της Bethesda είναι εδώ!

Αν και περιμέναμε να το δούμε πρώτα στην παρουσίαση της Microsoft, το Starfield διέρρευσε αρκετά λεπτά πριν ξεκινήσει το event εν μέσω της Ε3 2021. Μέσα από την ιστοσελίδα της Washington Post διέρρευσαν πληροφορίες αλλά και το πρώτο trailer του παιχνιδιού διάρκειας δύο λεπτών.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] 

Από την παρουσίαση της Microsoft και της Bethesda δε θα μπορούσε να λείπει το Starfield, το πρώτο ολοκαίνουργιο μεγάλο IP της εταιρίας εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Ο Todd Howard, creative director του Starfield, παρουσίασε τον τίτλο σε όλο του το μεγαλείο με ένα πρώτο trailer που εντυπωσιάζει με τα πλάνα του.

Αναλυτικότερα, το πρώτο αυτό βίντεο έδειξε πλάνα σε έναν εξωγήινο πλανήτη και έναν αστροναύτη με το δικό του διαστημόπλοιο να ξεκινά μια νέα περιπέτεια. Όπως αναφέρει η περιγραφή του trailer θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα και να εξερευνήσετε με απαράμιλλη ελευθερία τα πέρατα του διαστήματος και να βρείτε απάντηση στο μεγαλύτερο μυστήριο της ανθρωπότητας.

Όλα όσα θα δείτε στο trailer παρακάτω αποτελούν in-game πλάνα, τα οποία έτρεχαν σε Xbox Series X και μάλιστα με τη νέα μηχανή γραφικών της Bethesda, ονόματι Creation Engine 2. Επίσης, δημοσιεύθηκε και ένα εκτενές behind the scenes βίντεο από την πορεία ανάπτυξης του Starfield και το μέγεθος της παραγωγής της Bethesda.

Το αποκλειστικό παιχνίδι του Xbox και της Bethesda θα είναι διαθέσιμο δωρεάν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στους κατόχους Xbox Game Pass

Πότε κυκλοφορεί;

Το Starfield αναμένεται στις 11 Νοεμβρίου 2022 αποκλειστικά για τα Xbox Series X|S και PC