Το Rocksmith Plus είναι ο δικός σου ψηφιακός δάσκαλος μουσικής σε μορφή συνδρομής

Εξατομίκευση και εκμάθηση στο έπακρο είτε για αρχάρους είτε για απαιτητικούς
12 Ιουνίου 2021 22:16
Το Rocksmith Plus είναι ο δικός σου ψηφιακός δάσκαλος μουσικής σε μορφή συνδρομής

Στο πλαίσιο του Ubisoft Forward και της E3 2021 η γαλλική εταιρία δεν έλειψε να ανακοινώσει την επόμενη γενιά του Rocksmith. Πλέον προσανατολίζεται σε ένα συνδρομητικό μοντέλο με το Rocksmith Plus, ενόψει του εορτασμού των 10 ετών του γνωστού franchise. 

Από την πρώτη μέρα του λανσαρίσματος το Rocksmith Plus θα περιλαμβάνει ένα εκτενές και ευρύτατο library τραγουδιών, ενώ θα προστίθενται σε σταθερό ρυθμό εβδομαδιαία νέα κομμάτια. Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του είναι το Chord Charts που σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε να παίζετε οποιοδήποτε κομμάτι επιθυμείτε στην αυθεντική του εκτέλεση, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. 

Η βιβλιοθήκη κομματιών θα περιλαμβάνει πλέον και τραγούδια πέραν της rock, όπως hip-hop, RnB, indie, pop και άλλα. Επίσης, το Rocksmith Workshop είναι ένα χαρακτηριστικό για να ανεβάζετε τα δικά σας κομμάτια. Με όλα αυτά θέλει να γίνει ένας εξατομικευμένος και με μεγάλο βάθος ψηφιακός δάσκαλος για τον καθένα εκεί έξω που θέλει να μάθει κιθάρα ή μπάσο. 

Μπορείτε να εγγραφείτε στην Closed beta του Rocksmith Plus στο PC αμέσως μετά το τέλος του Ubisoft Forward. Ακόμη, όμως δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα η συνδρομητική υπηρεσία.