Δείτε ζωντανά το Summer Game Fest: Kickoff Live!

Με περισσότερα από 30 παιχνίδια
10 Ιουνίου 2021 15:31
Δείτε ζωντανά το Summer Game Fest: Kickoff Live!

Η στιγμή έφτασε, το gaming πανήγυρι ξεκινά απόψε με την επίσημη έναρξη του Summer Game Fest που προηγείται της E3 2021. Η διοργάνωση του Geoff Keighley θα μας απασχολήσει ολόκληρο το καλοκαίρι, με πολλαπλές ανακοινώσεις και φιλοξενία διαφόρων events. Ωστόσο, η γραμμή της αφετηρίας είναι το Summer Game Fest: Kickoff Live!

Πρόκειται για ένα μεγάλο σόου, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά απόψε, Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν το Summer Game Fest: Kickoff Live! μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Πρόσφατα, ο διοργανωτής και παρουσιαστής του, Geoff Keighley, αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε. Συγκεκριμένα, ο Keighley γνωστοποίησε πως πρόκειται να δούμε περισσότερα από 30 διαφορετικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αυτού σόου. Παράλληλα, από τη σκηνή του θα περάσουν και διάσημοι ηθοποιοί, όπως οι Jeff Goldblum και Giancarlo Esposito, καθώς κι άλλοι guests και developers, ενώ δε θα λείψουν και οι ζωντανές εκτελέσεις μουσικών κομματιών.

Όσον αφορά τώρα τα 30 παιχνίδια που πρόκειται να δούμε, για την ώρα γνωρίζουμε ποια είναι τα δύο απ’ αυτά. Αναλυτικότερα, η Take-Two και η Gearbox αναμένεται να αποκαλύψουν το νέο τους παιχνίδι που φημολογείται πως είναι spin-off των Borderlands. Παράλληλα, θα δούμε και τι νέο φέρνει η τέταρτη σεζόν του Call of Duty: Warzone. Τα βλέμματα των gamers, όμως, είναι στραμμένα στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, αφού εικάζεται πως το σόου θα φιλοξενήσει την άκρως αναμενόμενη αποκάλυψη του Elden Ring της FromSoftware. Το αν η ευχή θα γίνει πραγματικότητα θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του σόου, της E3 2021 και όλων των υπόλοιπων καλοκαιρινών events.


Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της E3 2021 πατώντας εδώ.