Στα €80 η next-gen έκδοση του Battlefield 2042 - Λιγότεροι παίκτες στα PS4/ Xbox One

Αποκαλύφθηκαν οι ειδικές εκδόσεις
09 Ιουνίου 2021 19:02
Στα €80 η next-gen έκδοση του Battlefield 2042 - Λιγότεροι παίκτες στα PS4/ Xbox One

Το Battlefield 2042, μετά τις φήμες των τελευταίων μηνών, επιτέλους αποκαλύφθηκε πριν λίγα λεπτά από την EA και την DICE, μέσα από ένα εντυπωσιακό πεντάλεπτο trailer. Τώρα, λίγη ώρα μετά την εν λόγω πρεμιέρα, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε και μερικές ακόμη πληροφορίες, όσον αφορά τις εκδόσεις του τίτλου στην προηγούμενη και στην τρέχουσα γενιά.

Αρχικά, όσοι αγοράσουν το παιχνίδι σε PC, σε PS5, αλλά και Xbox Series X|S θα μπορούν να απολαύσουν τεράστιες μάχες που θα υποστηρίζει μέχρι και 128 παίκτες σε μεγαλύτερους χάρτες, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Ωστόσο, γνωστοποιήθηκε ότι όσοι θέλουν να παίξουν το νέο Battlefield σε Xbox One και PlayStation 4 θα παίζουν σε αντίστοιχους χάρτες που θα είναι όμως μικρότεροι. Παράλληλα, στην προηγούμενη γενιά και το όριο των παικτών είναι μικρότερο και θα αγγίζει τους 64. Όλα αυτά γίνονται για να διασφαλιστεί ότι και σε αυτές τις κονσόλες θα υπάρχουν «επικές μάχες», παρόλο που το hardware είναι παλιότερη τεχνολογίας.

Επίσης, γνωστοποιήθηκε πως παιχνίδι θα καταφθάσει στα €69,99 στα PS4 και Xbox One, ενώ στα PS5 και Xbox Series X | S η απλή έκδοσή του θα κοστίζει €79,99, η Gold Edition €99,99 και η Ultimate Edition €119,99. Τέλος, όσοι το κάνουν προ-παραγγελία θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πιο πριν την Open Beta.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το νέο Battlefield θα είναι καθαρά ένα multiplayer παιχνίδι, χωρίς battle royale mode, αλλά ούτε κάποιο διαθέσιμο campaign. Περισσότερα σχετικά με αυτή την απόφαση μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.