Δείτε ζωντανά την αποκάλυψη του νέου Battlefield  

Σήμερα στις 5:00μ.μ.

Δείτε ζωντανά την αποκάλυψη του νέου Battlefield

Η μεγάλη στιγμή για τους λάτρεις της σειράς Battlefield έφτασε. Περίπου δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Battlefield V, η αποκάλυψη του νέου κεφαλαίου βρίσκεται προ των πυλών. Συγκεκριμένα, η παρουσίασή του θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα Τετάρτη, 9 Ιουνίου στις 5:00μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες και διαρροές, το παιχνίδι θα μας ταξιδέψει στο μέλλον και θα ονομάζεται Battlefield 2042. Η κυκλοφορία του αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες που γνωρίζουμε, για την ανάπτυξη του νέου βασικού κεφαλαίου εργάζονται τέσσερα στούντιο. Επικεφαλής της ανάπτυξης είναι φυσικά η DICE, η οποία έχει στο πλευρό της και την Criterion, αλλά και την DICE Los Angeles. Συγχρόνως, την τεχνολογία που θα αξιοποιεί το παιχνίδι επιμελείται η Electronic Arts Gothenburg.

Η EA υπόσχεται πως το νέο Battlefield παίρνει όλα όσα αγαπά η κοινότητα και τα πάει στο επόμενο επίπεδο. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν επική κλίμακα, τεράστιες μάχες, τρελές και αναπάντεχες στιγμές, καταστροφή που αλλάζει τα δεδομένα και ότι άλλο χαρακτηρίζει το franchise.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά ό,τι έχει ετοιμάσει η EA μέσα από τον player που ακολουθεί.

 

Ροη ειδησεων