Sly Cooper, Sunset Overdrive, Uncharted και Horizon εισβάλουν στο νέο Ratchet and Clank (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Crossovers με διάφορα παιχνίδια των PlayStation Studios
09 Ιουνίου 2021 10:05
Sly Cooper, Sunset Overdrive, Uncharted και Horizon εισβάλουν στο νέο Ratchet and Clank (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο πλαίσιο της προώθησης του Ratchet and Clank: Rift Apart, η Insominac Games δημοσίευσε μια σειρά από crossovers εικόνες με διάφορα παιχνίδια των PlayStation Studios. Συγκεκριμένα, βλέπουμε το τζιπάκι από την χαρακτηριστική πίστα του Unchated 4 να έρχεται στον κόσμο του Rift Apart μέσα από ένα rift, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με έναν Thunderjaw από τον κόσμο του Horizon Zero Dawn, τον ίδιο τον Sly Cooper, καθώς και τον Fizzie από το Sunset Overdrive.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σχετικά tweets με τις εν λόγω εικόνες.

Λίγο μετά το στούντιο επιβεβαίωσε πως τα tweets δεν είναι τυχαία, αφού το RYNO 8 όπλο του παιχνιδιού εμφανίζει αντικείμενα από άλλα franchises του PlayStation, τα οποία θα πέφτουν πάνω στους εχθρούς!

Ειδική αναφορά αξίζει πάντως στο Sunset Overdrive, μιας και το παιχνίδι είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τις Xbox κονσόλες. Ωστόσο, με την εξαγορά της Insomniac Games το 2019, τα δικαιώματα για τα μελλοντικά παιχνίδια του franchise πέρασαν στα χέρια της Sony. Στο νέο tweet που έκανε ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού, βλέπουμε χαρακτηριστικά το hashtag #PlayStationStudiosFamily. Αυτό τροφοδότησε τις εικασίες πως ενδεχομένως το PlayStation ετοιμάζει κάποιο sequel για τον cult τίτλο.

Για την ιστορία, μετά από τρία σχεδόν χρόνια ξύπνησε και ο ανενεργός λογαριασμός του Fizzie (μασκότ του Sunset Ovedrive) στο Twitter.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5 στις 11 Ιουνίου, με προτεινόμενη τιμή τα €79,99.