Πάνω από 30 παιχνίδια στο εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest στις 10 Ιουνίου

Μεταξύ των οποίων και το νέο παιχνίδι της Gearbox
07 Ιουνίου 2021 22:17
Πάνω από 30 παιχνίδια στο εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest στις 10 Ιουνίου

Το μεγάλο εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest απέχει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα και έτσι ο διοργανωτής και παρουσιαστής του, Geoff Keighley, αποκάλυψε τώρα μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε.

Συγκεκριμένα, ο Keighley γνωστοποίησε πως πρόκειται να δούμε περισσότερα από 30 διαφορετικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest: Kickoff Live. Παράλληλα, από τη σκηνή του θα περάσουν και διάσημοι ηθοποιοί, όπως οι Jeff Goldblum και Giancarlo Esposito, καθώς κι άλλοι guests και developers, ενώ δε θα λείψουν και οι ζωντανές εκτελέσεις μουσικών κομματιών.

Όσον αφορά τώρα τα 30 παιχνίδια που πρόκειται να δούμε, για την ώρα γνωρίζουμε ποια είναι τα δύο απ’ αυτά. Αναλυτικότερα, η Take-Two και η Gearbox αναμένεται να αποκαλύψουν το νέο τους παιχνίδι που φημολογείται πως είναι spin-off των Borderlands. Παράλληλα, θα δούμε και τι νέο φέρνει η τέταρτη σεζόν του Call of Duty: Warzone.

Το Summer Game Fest: Kickoff Live θα μεταδοθεί ζωντανά την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του σόου, της E3 2021 και όλων των υπόλοιπων καλοκαιρινών events.