Το The Medium των Xbox Series X|S φαίνεται πως έρχεται στο PS5

Όπως προκύπτει από καταχώρηση του ESRB
06 Ιουνίου 2021 17:27
Το The Medium των Xbox Series X|S φαίνεται πως έρχεται στο PS5

Βρισκόμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν την E3 2021 και οι διαρροές φαίνεται πως δεν έχουν σταματημό. Συγκεκριμένα, το Gematsu ανακάλυψε μια καταχώρηση στη δημόσια βάση δεδομένων του ESRB που αποκαλύπτει πως το The Medium έρχεται στο PlayStation 5.

Πρόκειται για τον επίσημο ευρωπαϊκό οργανισμό για την ηλικιακή ταξινόμηση των βιντεοπαιχνιδιών, από τον οποίο έχουμε δει πολλές φορές αντίστοιχες διαρροές στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το ESRB πρόσθεσε στη βάση δεδομένων νέες καταχωρήσεις για PS5 και Xbox Series X|S εκδόσεις. Πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με την retail κυκλοφορία του παιχνιδιού που είχε ανακοινώσει πριν μήνες η Koch Media.

Για την ιστορία, το The Medium κυκλοφόρησε για τα Xbox Series X|S και PC στις 28 Ιανουαρίου, καταφθάνοντας από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.

Στο review του για το Unboxholics.com, ο Σάκης Καρπάς έγγραψε:

Το The Medium είναι ένα Silent Hill tribute, που προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το survival horror genre με τον απολύτως πατροπαράδοτο τρόπο. Κατά τις περίπου 6-7 ώρες που διαρκεί, θα δείτε ένα ενδιαφέρον σενάριο, επιφανειακή παρουσίαση χαρακτήρων, μερικά όμορφα set pieces και φιλόδοξους μηχανισμούς που, όμως, ξύνουν και δε φτάνουν βαθύτερα. Δεν είναι κακό παιχνίδι και εννοείται το προτείνω στους fans του είδους. Άλλωστε μόνο και μόνο για το soundtrack του Akira Yamaoka, αξίζει να το ζήσεις. Ως παιχνίδι δεν είναι κάτι τεράστιο όμως. Βασανίζεται από αρκετά τεχνικά προβλήματα και το σημαντικότερο είναι ότι προσπαθεί να βρει δικό του εαυτό, με ξένο καμβά και ξένα πινέλα. Παρόλο που δεν μου έκανε κλικ, θέλω να δώσω τα εύσημά μου στην Bloober Team που έστω προσπάθησε να δώσει εν έτει 2021 κάτι που έλαμψε σε προηγούμενες δεκαετίες. Θέλει τόλμη και αυτοπεποίθηση να παραδίδεις παιχνίδι με στατική κάμερα τη σήμερον ημέρα και απ’ αυτό και μόνο, κερδίζει όλο μου το σεβασμό. Οι Πολωνοί ήρθαν για να μείνουν…

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την άποψή του πατώντας εδώ.