Μεγάλη διαρροή για την 2K Games – Έρχεται νέο Borderlands, Marvel παιχνίδι κ.α. 

Αποκαλύφθηκαν τέσσερα επερχόμενα παιχνίδια της εταιρίας

Μεγάλη διαρροή για την 2K Games – Έρχεται νέο Borderlands, Marvel παιχνίδι κ.α.

Έχουμε μπει για τα καλά στη σεζόν της E3 και η παράδοση των διαρροών συνεχίζεται. Συγκεκριμένα, τα πλάνα της 2K Games για τέσσερα επερχόμενα projects της φαίνεται πως αποκαλύφθηκαν πριν την ώρα τους.

Όλα ξεκίνησαν από μια δημοσίευση στο Reddit που για αρκετά εικοσιτετράωρα πέρασε απαραίτητη, μέχρι που εν τέλει ο έμπιστος δημοσιογράφος Jason Schreier ήρθε να επιβεβαιώσει την εγκυρότητά της.

Η διαρροή αναφέρει πως η 2K εργάζεται σε ένα spin-off της σειράς Borderlands, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Tiny Tina. Η τελική ονομασία του παιχνιδιού μπορεί να είναι ‘Wonderlands’ ή ‘Tiny Tina's Wonderlands’ και η επίσημή αποκάλυψή του αναμένεται να λάβει χώρα στη φετινή E3 2021. Το στυλ του παιχνιδιού θα μοιάζει με τα υπόλοιπα Borderlands, με ήρωες και κλάσεις για να επιλέξουν οι παίκτες. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο η Gearbox είχε καταχωρήσει ένα εμπορικό σήμα με αυτή την ονομασία, το οποίο μπορείτε να επιβεβαιώσετε και μόνοι σας πατώντας εδώ.

Συνεχίζοντας, αναφέρεται πως η Firaxis αναπτύσσεται ένα νέο turn-based παιχνίδι που βασίζεται σε πνευματική ιδιοκτησία της Marvel. Το παιχνίδι περιγράφετε ως ‘XCOM με Marvel ήρωες’ και μάλλον θα δανείζουν τις φωνές τους μερικοί διάσημοι ηθοποιοί.

Το επόμενο παιχνίδι που αναφέρει η διαρροή έχει κωδική ονομασία Volt και μάλλον είναι αυτό που απέχει περισσότερο. Πρόκειται για έναν action τίτλο στα αρχικά στάδια ανάπτυξης που περιγράφεται ως ένας συνδυασμός Saints Row και Cthulhu. Πιθανώς η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού είναι η Hangar13, αφού ένα συμβόλαιό της που είχε διαρρεύσει πέρυσι έκανε λόγο για έναν "open-world sci-fi τίτλο με supernatural στοιχεία".

Φυσικά, από τη διαρροή δε θα μπορούσε να λείπει το NBA 2K22, το οποίο σημειώνεται πως φέτος θα έχει στο εξώφυλλό του τον Dirk Nowitzki (ενδεχομένως για κάποια ειδική έκδοση).

Η Take-Two θα παρουσιάσει επίσημα κάτι στην E3 2021 και συγκεκριμένα στο stream που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 14 Ιουνίου. Επομένως, σύντομα αναμένεται να μάθουμε και επίσημα τα μελλοντικά της σχέδια.

0 σχολια