Το Horizon Forbidden West του PS5 ίσως κυκλοφορήσει μέσα στις γιορτές - Νέες δηλώσεις

Είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα!
03 Ιουνίου 2021 09:06
Το Horizon Forbidden West του PS5 ίσως κυκλοφορήσει μέσα στις γιορτές - Νέες δηλώσεις

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη μεγάλη παρουσίαση του Horizon Forbidden West, όπου παρακολουθήσαμε εκτενή gameplay πλάνα του παιχνιδιού, η Sony επιστρέφει με περισσότερες ανακοινώσεις, που έχουν να κάνουν με την κυκλοφορία του sequel. Μάλιστα, λίγο μετά το εν λόγω State of Play, η ομάδα ανάπτυξης είχε αποκαλύψει πως δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμη.

Τώρα, μία νέα δήλωση από τον Hermen Hulst του PlayStation Studios, έρχεται να αλλάξει κατά κάποιο τρόπο τα δεδομένα, αφού μέσα από το επίσημο Blog της ιαπωνικής εταιρίας, απάντησε σε μερικές ερωτήσεις που αφορά το μέλλον του PlayStation. Έτσι, μίλησε και για την κυκλοφορία της νέας περιπέτειας της Aloy, όπου αναφέρει ότι βρίσκεται στο χρονοδιάγραμμα για να καταφθάσει μέσα στις γιορτές.

Το Horizon Forbidden West είναι σε καλό δρόμο για να κυκλοφορήσει στα PS5 και PS4 αυτήν την εορταστική περίοδο, αλλά αυτό δεν είναι ακόμη σίγουρο. Πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο για την κυκλοφορία του και εργαζόμαστε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να το επιβεβαιώσουμε το συντομότερο δυνατό.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Hulst και φαίνεται πως η Sony θέλει να βάλει τα δυνατά της για να κυκλοφορήσει το sequel την ερχόμενη εορταστική περίοδο. Επίσης, πριν μερικές ώρες αποκαλύφθηκε ότι το νέο God of War Ragnarok, αλλά και το Gran Turismo 7 θα κυκλοφορήσουν και στο PS4.

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PS5. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.