Ninja Gaiden: Master Collection: Η Team Ninja σάς μαθαίνει “κολπάκια” για να μη χάνετε!

Στις 10 Ιουνίου η κυκλοφορία του τίτλου
03 Ιουνίου 2021 08:22
Ninja Gaiden: Master Collection: Η Team Ninja σάς μαθαίνει “κολπάκια” για να μη χάνετε!

Έχει μείνει περίπου μία εβδομάδα μέχρι να κυκλοφορήσει το Ninja Gaiden: Master Collection και η Team Ninja φαίνεται πως ετοιμάζεται πυρετωδώς, για την επιστροφή του Ryu Hayabusa. Πρόσφατα είδαμε ένα νέο βίντεο που εστίαζε στον κύριο πρωταγωνιστή της τριλογίας και έτσι, η Koei Tecmo επέστρεψε με νέα “tips”.

Στο σημερινό βίντεο, η Team Ninja θέλει να σας μάθει μερικά tips για τους gameplay μηχανισμούς του παιχνιδιού, που σίγουρα θα σας βοηθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια. Ένα από αυτά είναι το Wall Run, που θα σας φανεί χρήσιμο στην εξερεύνηση, καθώς και το flying shallow, την κλασσική τεχνική του Ryu που κάνει υπερβολικό damage, με το Dragon Sword, από ψηλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο πρώτα παιχνίδια είναι οι “Sigma” εκδόσεις, οι αναβαθμισμένες δηλαδή που περιέχουν επιπλέον περιεχόμενο, ενώ το τρίτο κεφάλαιο είναι η έκδοση του Wii U, η Razor’s Edge. Το πακέτο του Master Collection θα έρθει με σχεδόν όλα τα DLCs που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Το Ninja Gaiden Master Collection θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για τα Nintendo Switch, Xbox κονσόλες, PC και PS4. Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω.