Το Valorant έρχεται στα κινητά!

Η PC έκδοση ξεπέρασε τους 14 εκατομμύρια παίκτες
02 Ιουνίου 2021 19:46
Το Valorant έρχεται στα κινητά!

Η Riot Games μόλις ανακοίνωσε ότι το δημοφιλές παιχνίδι Valorant θα κυκλοφορήσει και στις mobile συσκευές. To competitive first-person shooter, φαίνεται ότι ανοίγει τους ορίζοντές του και έρχεται σε Android και iOS κινητά, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν μάθαμε πότε θα γίνει διαθέσιμο.

Δυστυχώς, αυτή η ανακοίνωση δε συνοδευόταν ούτε από εικόνα, αλλά ούτε από κάποιο trailer. Η Riot επιβεβαίωσε ότι θέλει να επεκτείνει το franchise με την κυκλοφορία του Valorant Mobile -όπως θα ονομάζεται- για να φέρει μαζί περισσότερους παίκτες απ’ όλο τον κόσμο.

Ένας από τους κορυφαίους στόχους μας την προηγούμενη χρονιά ήταν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη της κοινότητας και να αποδείξουμε ότι το Valorant θα διατηρεί πάντα τις βασικές αρχές ενός πραγματικά αξιόλογου shooter.

Το να βλέπουμε την κοινότητα να αναπτύσσεται και να εκτιμά αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με το Valorant ήταν πέρα της φαντασίας μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που σύντομα θα προσφέρουμε την ίδια ανταγωνιστική εμπειρία με το Valorant σε περισσότερους παίκτες παγκοσμίως.

Το Valorant ξεπέρασε τους 14 εκατομμύρια παίκτες

Το Valorant μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τους 14 εκατομμύρια παίκτες στο PC και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις του κοινού από τον Ιούνιο του 2020, μέχρι και σήμερα.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Valorant Mobile, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.