Η CD Projekt ξεκίνησε την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών – Διαβεβαιώνει ξανά για το Cyberpunk 2077

«Θα ανταποκριθεί στις υποσχέσεις μας»
02 Ιουνίου 2021 12:42
Η CD Projekt ξεκίνησε την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών – Διαβεβαιώνει ξανά για το Cyberpunk 2077

Έχει περάσει περίπου μισός χρόνος από την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 και το παιχνίδι ακόμη δεν είναι διαθέσιμο στο PlayStation Store, αφού σοβαρά τεχνικά προβλήματα παραμένουν σε όλες του τις εκδόσεις. Ωστόσο, για άλλη μια φορά η CD Projekt έρχεται να δεσμευτεί πως δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει το project.

Συγκεκριμένα, κατά την αποκάλυψη των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας για το τελευταίο τρίμηνο, ο Πρόεδρος και από κοινού CEO της CD Projekt, Adam Kiciński, δήλωσε:

Σκοπεύουμε να ανταποκριθούμε στις υποσχέσεις που δώσαμε στους gamers τον Ιανουάριο.

Ενώ ήδη έχουμε δει σημαντικές βελτιώσεις, ένας μεγάλο μέρος της ομάδας συνεχίζει να δουλεύει, για να βεβαιωθεί πως το Cyberpunk παρέχει ακόμη καλύτερη ψυχαγωγία στους gamers.

Βέβαια, έπειτα από σχετικές ερωτήσεις που έλαβε από επενδυτές, ο Kiciński αποκάλυψε πως περίπου η μισή ομάδα ανάπτυξης του Cyberpunk δουλεύει αυτή τη στιγμή στις ήδη διαθέσιμες εκδόσεις, αλλά και στις επερχόμενες next-gen εκδόσεις. Την ίδια στιγμή, μικρότερες εσωτερικές ομάδες της CD Projekt έχουν ξεκινήσει το pre-production σε ολοκαίνουργια projects που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Ο Kiciński αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, σημειώνοντας πως δε θέλει να "ανακοινώσει τίποτα εκ των προτέρων".

Υπάρχουν ομάδες που προετοιμάζονται για μελλοντικά projects που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Είναι μικρότερες ομάδες, σε διαδικασία μετασχηματισμού, οι οποίες ετοιμάζονται να εργαστούν σε τέτοιο περιεχόμενο. Το επόμενο έτος είναι η χρονιά που θέλουμε να εργαστούν ως διακριτές ομάδες και σε πλήρη κλίμακα. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από το κάθε project και τις διαφορετικές φάσεις του μελλοντικού AAA περιεχομένου.

Σίγουρα θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δούμε τα νέα παιχνίδια που ετοιμάζει η CD Projekt. Πέρα από το γεγονός ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά της με το Cyberpunk 2077, όπως σημείωσε ο Kiciński, η μετατροπή της CD Projekt σε εταιρία παράλληλης ανάπτυξης δε θα συμβεί μέχρι τουλάχιστον το 2022.