E3 2021: Μπροστά στα μάτια μας έκρυβαν δύο μυστικά το Xbox και η Bethesda

Που παραπέμπουν σε μερικές από τις ανακοινώσεις του σόου
31 Μαΐου 2021 12:39
E3 2021: Μπροστά στα μάτια μας έκρυβαν δύο μυστικά το Xbox και η Bethesda

Πρόσφατα η Microsoft ανακοίνωσε την κοινή συνέντευξη που σχεδιάζει το Xbox και η Bethesda για την E3 2021. Στο πλαίσιο αυτό τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ειδικό εικαστικό που μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε το μεγάλο σόου στις 13 Ιουνίου.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν μερικοί χαρακτήρες του Halo. Το αξιοσημείωτο είναι πως μεταξύ τους δε συμπεριλαμβάνεται ο Master Chief, αλλά αντιθέτως βλέπουμε το γνώριμο κράνος του Emile από το Halo Reach. Προφανώς πρόκειται για Spartans από το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχουμε δει εν δράσει. Επομένως είναι πρακτικά σίγουρο πως στη συνέντευξη Τύπου των δύο εταιριών θα δούμε το multiplayer του Halo Infinite, ενώ είναι πιθανό πως θα δούμε και ολοκαίνουργια πλάνα από το campaign.

Μιας και η παρουσία του Halo Infinite στο σόου δεν αποτελεί έκπληξη, το Xbox και η Bethesda φρόντισαν να κρύψουν στην προωθητική αυτή εικόνα μυστικά που παραπέμπουν σε μερικές άλλες από τις ανακοινώσεις που θα δούμε. Το πρώτο από αυτά έχει να κάνει με τον πλανήτη που κοσμεί το εικαστικό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πλανήτη που είδαμε στο αρχικό trailer ανακοίνωσης του Starfield του 2018. Είναι, λοιπόν, βέβαιο πως στο σόου θα δούμε επιτέλους τον άκρως αναμενόμενο τίτλο του Todd Howard.

Το δεύτερο μυστικό που κρύβει η εικόνα είναι μερικοί αριθμοί στο πάνω μέρος της. Κάποιοι κάνουν εικασίες πως πρόκειται για κοντέρ αυτοκινήτου που ανεβάζει στροφές, παραπετώντας σε κάποιο νέο Forza. Αν λάβουμε υπόψη και τις έντονες φήμες σχετικά με το νέο Forza Horizon που θα λαμβάνει χώρα στο Μεξικό, σίγουρα δεν είναι μια αβάσιμη ερμηνεία.

Κοιτάζοντας ωστόσο πιο προσεκτικά, αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για χρονολογίες, ξεκινώντας το μέτρημα από το 2002 μέχρι το σήμερα, όπως ακριβώς έχουμε δει και στο εικαστικό για τα εικοστά γενέθλια του Xbox πριν μερικές ημέρες. Οι αριθμοί αυτοί, λοιπόν, είναι πιθανότατα αναφορά στο #Xbox20 που η Microsoft είπε πως θα γιορτάσει με διάφορες ανακοινώσεις. Επομένως, κατά τη διάρκεια του σόου μπορούμε να περιμένουμε κάτι σχετικό με τη μεγάλη επέτειο. Ίσως μια επέκταση του Backwards Compatible προγράμματος;


Οι απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα δοθούν κατά τη διάρκεια του 90λέπτου Xbox & Bethesda Games Showcase που θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του σόου, της E3 2021, του Summer Game Fest 2021 και όλων των υπόλοιπων καλοκαιρινών events.