Horizon Forbidden West: Σαγόνια στο πάτωμα με 14 λεπτά gameplay από το PS5! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτική ματιά στο άκρως αναμενόμενο sequel
28 Μαΐου 2021 00:25
Horizon Forbidden West: Σαγόνια στο πάτωμα με 14 λεπτά gameplay από το PS5! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της. Περίπου ένα χρόνο μετά την αρχική αποκάλυψη, το PlayStation παρουσίασε μόλις το Horizon Forbidden West, μέσα από ένα εικοσάλεπτο State of Play αφιερωμένο σε αυτό. Συγκεκριμένα, είδαμε περίπου δεκατέσσερα λεπτά αδιάκοπων gameplay πλάνων που τραβήχτηκαν απευθείας από την PS5 έκδοση του παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια του gameplay είδαμε γνώριμες κινήσεις από την Aloy, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιεί ως mount έναν προηγουμένως εχθρικό ρομπότ-δεινόσαυρο, αλλά και ολοκαίνουργιες gameplay πινελιές. Για παράδειγμα, όπως και στο πρώτο trailer του τίτλου, η πρωταγωνίστρια βούτηξε κάτω από το νερό, δείχνοντας και αυτή την πτυχή της εξερεύνησης. Μάλιστα, σε μια στιγμή χρησιμοποίησε και ένα φουτουριστικό paraglider (Shield Wing), το οποίο θύμισε το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, καθώς και έναν γάντζο για να σκαρφαλώσει άμεσα σε ένα υψηλότερο σημείο.

Φυσικά, πρόκειται από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το gameplay demo, καθώς και τις υπόλοιπες πληροφορίες που μοιράστηκαν οι δημιουργοί.

Το Horizon Forbidden West βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PS5. Η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού δεν αποκαλύφθηκε.