Ημερομηνίες για το Pokémon Legends: Arceus και τα remakes των Diamond/Pearl

Προ των πυλών τα νέα κεφάλαια της σειράς
27 Μαΐου 2021 09:48
Ημερομηνίες για το Pokémon Legends: Arceus και τα remakes των Diamond/Pearl

Η The Pokémon Company ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των νέων μεγάλων Pokémon παιχνιδιών που θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, μάθαμε ότι τα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl θα κυκλοφορήσουν στις 19 Νοεμβρίου του 2021, φυσικά αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Τα remakes των Diamond και Pearl έρχονται σε λίγους μήνες και θα έχετε τη δυνατότητα εκτός από μεμονωμένα, να τα αποκτήσετε και τα δύο σε ένα πλήρες πακέτο, όπως το “Pokémon Sword & Shield Double Pack”. Μπορείτε να δείτε το εν λόγω retail πακέτο παρακάτω:

Ωστόσο, το επόμενο, νέο και μεγάλο παιχνίδι της σειράς είναι το Pokémon Legends: Arceus, το οποίο θα μας πει μία τελείως διαφορετική ιστορία σε ένα ιδιαίτερο open-world σκηνικό. Επίσης, σε αυτόν τον τίτλο η GameFreak ποντάρει και στις νέες ιδέες του gameplay, αφού δεν υπάρχουν οι παραδοσιακές μάχες όπως συμβαίνει στα κεντρικά κεφάλαια του franchise εδώ και χρόνια. Τη νέα αυτή εμπειρία των Pokémon θα τη ζήσετε στις 28 Ιανουαρίου του 2022.

To Arceus λαμβάνει χώρα στο Sinnoh, πολύ πριν τα γεγονότα των Diamond & Pearl και θα έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε το πρώτο Pokedex της περιοχής, πιάνοντας τα αγαπητά πλάσματα και κάνοντας εξερεύνηση για νέα Pokémon. Θα είναι ένα διαφορετικό είδος παιχνιδιού και όχι σαν τα κλασσικά RPG της σειράς, μάλιστα το πρώτο trailer που είχε δημοσιευθεί, θύμιζε αρκετά το Zelda Breath of the Wild.