Το multiplayer έρχεται επίσημα στα American Truck Simulator και Euro Truck Simulator

Αρχικά σε δοκιμαστική μορφή
26 Μαΐου 2021 12:22
Το multiplayer έρχεται επίσημα στα American Truck Simulator και Euro Truck Simulator

Ένα χαρακτηριστικό που ήθελαν καιρό οι fans του American Truck Simulator, μόλις έφτασε! Όπως έγινε γνωστό, η SCS Software κυκλοφόρησε ένα νέο update για την beta του παιχνιδιού, το οποίο εντάσσει στον τίτλο επίσημη multiplayer υποστήριξη. Μέχρι πρότινος, ο μόνος τρόπος για να παίξετε με άλλους το παιχνίδι ήταν μέσα από ένα ειδικό mod που δημιούργησαν άλλοι παίκτες.

Το Convoy -όπως ονομάζεται το multiplayer- είναι από τώρα διαθέσιμο με την έκδοση 1.41 και μάλιστα θα κάνει την εμφάνισή του και στο Euro Truck Simulator 2. Αφού εγκαταστήσετε αυτό το update, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Convoy μέσα από το menu, να δημιουργήσετε δικό σας private session και να καλέσετε άλλα επτά άτομα.

Όταν κάποιος μπαίνει στον δικό σας “server” θα συγχρονιστεί αυτόματα ο καιρός, ο χρόνος και η κυκλοφορία των δρόμων με το παιχνίδι σας. Επίσης, θα μπορείτε να αναλάβετε τα ίδια δρομολόγια, ενώ θα υπάρχει και επικοινωνία μεταξύ σας, μέσα από το CB radio, τα quick replies, αλλά και γραπτώς μέσα από text chat.

Τέλος, οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να φύγετε από το online session και να επιστρέψετε στον δικό σας "κόσμο" σε περίπτωση που επιθυμείτε. Για να ενεργοποιήσετε το multiplayer το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την κατηγορία Beta μέσα από τις ρυθμίσεις του τίτλου στο Steam και να εισάγετε τον κωδικό: XZo2orrgbG92XMQ.

Για περισσότερα σχετικά με την beta επισκεφτείτε το επίσημο forum του στούντιο ανάπτυξης πατώντας εδώ.

Tags: