Το Ocarina of Time θα μπορούσε να είχε portals σε όλο το κάστρο του Hyrule – Πρώην developer εξηγεί

Τελικά δεν το είδαμε ποτέ στο τελικό προϊόν
25 Μαΐου 2021 09:07
Το Ocarina of Time θα μπορούσε να είχε portals σε όλο το κάστρο του Hyrule – Πρώην developer εξηγεί

Ο Giles Goddard είναι ένας πρώην υπάλληλος της Nintendo που έχει δουλέψει στο Star Fox, καθώς και στο Super Mario 64 του Nintendo 64. Τώρα, μέσα από μία συνέντευξη στο MinnMaxx, ο Goddard ήρθε να αποκαλύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για ένα άλλο λατρεμένο παιχνίδι του ιαπωνικού κολοσσού. Συγκεκριμένα, όταν το “Zelda 64” βρισκόταν στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του, εκείνος είχε ετοιμάσει κάτι που τελικά δεν είδαμε ποτέ.

Αρχικά, μίλησε για το διάσημο πλέον “Shoshinkai 1995” demo, το οποίο είχε τον Link να πολεμάει με ένα μεταλλικό εχθρό, δείχνοντας έτσι στη Nintendo πώς θα μπορούσε να γίνει ένα 3D Zelda. Παρόλο που αυτό το demo υπάρχει στο ίντερνετ και μερικοί ήξεραν την ύπαρξή του, ο Goddard, αναφέρει ότι υπήρχε ακόμη ένα demo που δεν έχει δει κανείς.

Συγκεκριμένα, σε ένα tech demo που είχε φτιάξει, ο Link μπορούσε να περιηγηθεί σε όλο το κάστρο του Hyrule μέσα από διάφορα portals. Σκοπός του ήταν να δείξει τί ήταν ικανό να κάνει εκείνη την εποχή το Nintendo 64 και έτσι είχε ετοιμάσει μια έκδοση του Hyrule Castle, στην οποία ήταν γεμάτο με portals, με τους παίκτες να είχαν τη δυνατότητα να δουν μέσα από αυτά και να κοιτούν διαφορετικά μέρη του χάρτη.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έφτασε η ιδέα του στο τελικό παιχνίδι, εκείνος εκμυστηρεύτηκε ότι η ομάδα που εργάστηκε τελικά στο Ocarina of Time, πιθανότητα δεν είδε ποτέ το δικό του demo.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το “AMA” του Goddard στο Reddit, με τον κόσμο να του κάνει ερωτήσεις για τα θρυλικά παιχνίδια που έχει εργαστεί.