Ε3 2021: Xbox και Bethesda θα έχουν κοινό σόου – Νέες δηλώσεις

Επιβεβαίωση από τον υπεύθυνο των Xbox Games Studios
22 Μαΐου 2021 12:02
Ε3 2021: Xbox και Bethesda θα έχουν κοινό σόου – Νέες δηλώσεις

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό μέσο Le Figaro, ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο Booty γνωστοποίησε πως το Xbox και η Bethesda θα έχουν ένα κοινό σόου σε μερικές εβδομάδες από τώρα, για να αποκαλύψουν τα μελλοντικά projects που ετοιμάζουν. Φυσικά, όπως προκύπτει και από το χρονοδιάγραμμα της E3 2021, μπορούμε να περιμένουμε το εν λόγω event κάπου μεταξύ 12 και 15 Ιουνίου. Τώρα το τι ακριβώς δομή θα έχει το σόου δε γνωρίζουμε ακόμη, αλλά σίγουρα περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν άμεσα, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του Μαΐου.

Πέρα από την επερχόμενη συνέντευξη Τύπου της Microsoft στην E3 2021, ο Booty κλήθηκε να απαντήσει και σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας στα Xbox Game Studios. Το υψηλόβαθμο στέλεχος τόνισε πως δυστυχώς, αλλά όπως είναι και φυσικό, η κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως είχε επιπτώσεις και στην ανάπτυξη των τίτλων της εταιρίας. Πρόσθεσε μάλιστα πως περισσότερο εμφανής είναι στα νέα IPs που ετοιμάζει το Xbox, τα οποίa εκ των πραγμάτων είναι δυσκολότερα εγχειρήματα.

Κλείνοντας, ο Booty ξεκαθάρισε πως η Microsoft δίνει ελευθερία στα στούντιο του Xbox και της Bethesda να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν και σε καμία περίπτωση δεν τα αναγκάζει να ετοιμάσουν περιεχόμενο που θα είχε περισσότερη απήχηση στο Xbox Game Pass.

Τέλος, από τη συνέντευξη δεν έλειψε και μια ερώτηση σχετικά με άλλες μελλοντικές εξαγορές στούντιο από τη Microsoft, την οποία αρνήθηκε να απαντήσει ο Booty.

Tags: