Όχι, αυτό στη φωτογραφία δεν είναι GameCube αλλά κανονικό PC

Ένα πραγματικά απίθανο case mod
21 Μαΐου 2021 13:27
Όχι, αυτό στη φωτογραφία δεν είναι GameCube αλλά κανονικό PC

Το Nintendo GameCube είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις σημαντικότερες κονσόλες της ιαπωνικής εταιρίας και φέτος ετοιμάζεται να κλείσει τα είκοσι χρόνια του. Έτσι, με αφορμή τη μεγάλη επέτειο, ένας χρήστης του Reddit και fan της κονσόλας είπε να βάλει τη φαντασία του να δουλέψει και δημιούργησε ένα αρκετά διαφορετικό PC, χρησιμοποιώντας για κουτί, το εξωτερικό περίβλημα της κονσόλας. Αφού άδειασε το εσωτερικό και το έβαψε, έβαλε μέσα μια Nvidia GeForce GTX 1650, 16GB HyperX DDR4 RAM και έναν 2TB Samsung 860 QVO SSD.

Λόγω του μεγέθους του GameCube, ο Cityle -όπως είναι το ιντερνετικό παρατσούκλι του- δεν έβαλε μέσα κάποια συμβατική μητρική ή επεξεργαστή. Αντ’ αυτού αγόρασε ένα mini PC, το Asus PN50 και χρησιμοποίησε την motherboard και τον Ryzen 5 4500U που είχε ήδη μέσα.

Φυσικά, πρόκειται από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να δείτε τις φωτογραφίες του “GameCube PC” παρακάτω:

Gamecube PC - Unboxholics.com

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Cityle αναφέρει ότι ο υπολογιστής δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με τις θερμοκρασίες του, με τον CPU να αγγίζει τους 60-80 βαθμούς σε benchmark δοκιμές.

Για την ιστορία, το GameCube έφτασε στην Ευρώπη το 2002 και μάς χάρισε ένα από τα πιο εμβληματικά παιχνίδια της Nintendo, το Metroid Prime που ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που μας είχε συνηθίσει το franchise μέχρι τότε, αφού η νέα περιπέτεια της Samus Aran ήταν σε πρώτο πρόσωπο. Μετά φυσικά ακολούθησαν και άλλοι ιστορικοί τίτλοι, όπως το αποκλειστικό για αρκετό καιρό Resident Evil 4 της Capcom.