Εξαιρετικές οι πωλήσεις του Valheim με περισσότερα από 6,8 εκ. αντίτυπα

Επίσημα νούμερα από το Embracer Group
21 Μαΐου 2021 12:46
Εξαιρετικές οι πωλήσεις του Valheim με περισσότερα από 6,8 εκ. αντίτυπα

Το Valheim έκανε τεράστιο «μπαμ» τους πρώτους μήνες του 2021, αφού είχε ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια αντίτυπα τις τρεις πρώτες εβδομάδες που έγινε διαθέσιμο. Μάλιστα, τον Μάρτιο μετρούσε περισσότερα από 5 εκ. παγκοσμίως, σημειώνοντας μεγάλο ρεκόρ για την publishing εταιρία, Embracer Group.

Τώρα, σύμφωνα με νέα αναφορά και συγκεκριμένα στον οικονομικό απολογισμό των τελευταίων μηνών (Ιανουάριος-Μάρτιος), ανακοίνωσε ότι το Valheim έχει πουλήσει μέχρι στιγμής, περισσότερα από 6,8 εκατομμύρια αντίτυπα. Όπως μεταφέρει, όμως, η επιτυχία του δημοφιλούς τίτλου δε θα σταματήσει εκεί, αφού αναμένει να πουλήσει ακόμη 1 έως 1,2 εκ. μέχρι το κλείσιμο του τρέχοντος τριμήνου που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Εκτός από το Valheim, η Embracer Group έχει στο δυναμικό της και άλλους μεγάλους τίτλους, όπως είναι το SnowRunner, το οποίο και αυτό έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και μετράει πλέον περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ και τα Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Re-Hydrated και Destroy All Humans πούλησαν 2 και 1 εκατομμύρια αντίστοιχα.

Tags: