Εξαιρετικές οι πωλήσεις του Valheim με περισσότερα από 6,8 εκ. αντίτυπα  

Επίσημα νούμερα από το Embracer Group

Εξαιρετικές οι πωλήσεις του Valheim με περισσότερα από 6,8 εκ. αντίτυπα

Το Valheim έκανε τεράστιο «μπαμ» τους πρώτους μήνες του 2021, αφού είχε ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια αντίτυπα τις τρεις πρώτες εβδομάδες που έγινε διαθέσιμο. Μάλιστα, τον Μάρτιο μετρούσε περισσότερα από 5 εκ. παγκοσμίως, σημειώνοντας μεγάλο ρεκόρ για την publishing εταιρία, Embracer Group.

Τώρα, σύμφωνα με νέα αναφορά και συγκεκριμένα στον οικονομικό απολογισμό των τελευταίων μηνών (Ιανουάριος-Μάρτιος), ανακοίνωσε ότι το Valheim έχει πουλήσει μέχρι στιγμής, περισσότερα από 6,8 εκατομμύρια αντίτυπα. Όπως μεταφέρει, όμως, η επιτυχία του δημοφιλούς τίτλου δε θα σταματήσει εκεί, αφού αναμένει να πουλήσει ακόμη 1 έως 1,2 εκ. μέχρι το κλείσιμο του τρέχοντος τριμήνου που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Εκτός από το Valheim, η Embracer Group έχει στο δυναμικό της και άλλους μεγάλους τίτλους, όπως είναι το SnowRunner, το οποίο και αυτό έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και μετράει πλέον περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ και τα Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Re-Hydrated και Destroy All Humans πούλησαν 2 και 1 εκατομμύρια αντίστοιχα.

Ροη ειδησεων