Όλα όσα έρχονται στα Cold War και Warzone – Δείτε τον Rambo εν δράσει!

Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες από την Activision
19 Μαΐου 2021 21:05
Όλα όσα έρχονται στα Cold War και Warzone – Δείτε τον Rambo εν δράσει!

Η Activision ανακοίνωσε όλο το περιεχόμενο που θα φέρει η Season 3 Reloaded στα Call of Duty Black Ops Cold War και Warzone. Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό, εκτός από νέους χάρτες και όπλα, θα προστεθούν στο παιχνίδι και δύο νέοι operators. Ο ένας είναι ο πολυσυζητημένος Rambo και ο άλλος ο John McClane του Die Hard.

Το πόνημα της Treyarch θα εμπλουτιστεί επιπλέον και με το baseball bat melee όπλο, αλλά και με το πιστόλι AMP63. Παράλληλα, θα γίνουν διαθέσιμες και νέες Zombie αποστολές με το Outbreak mode, ενώ ο Rambo αλλά και ο χαρακτήρας του Die Hard θα έχουν και αυτοί μερικά twists στα κλασσικά modes.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ένας από τους δύο χάρτες είναι ο Standoff. Πρόκειται για ένα 6v6 map που υπήρχε αρχικά στο Black Ops 2. Τέλος, το νέο mode που ξεχωρίζει είναι το “Die Hardpoint”, στο οποίο πρέπει να κάνετε capture τα hardpoints και να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους.

Το “80s Action Heroes”, όπως θα ονομάζεται το ειδικό event με τους θρυλικούς χαρακτήρες του σινεμά θα ξεκινήσει αύριο, 20 Μαΐου και παρακάτω μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά όλα όσα έρχονται στο παιχνίδι στο πλαίσιό του, καθώς και το σχετικό trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το Season 3 Reloaded θα κυκλοφορήσει αύριο 20 Μαΐου. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.