Το Watch Dogs: Legion θα αναβαθμιστεί με 60FPS στα PS5 και Xbox Series X|S

Μέσα από το επερχόμενο Title Update 4.5
17 Μαΐου 2021 11:58
Το Watch Dogs: Legion θα αναβαθμιστεί με 60FPS στα PS5 και Xbox Series X|S

Πρόσφατα το Watch Dogs: Legion έλαβε τη μεγάλη του ενημέρωση 4.0 που μεταξύ άλλων βελτίωσε τους operatives που μπορούν να συναντήσουν οι παίκτες στο φουτουριστικό Λονδίνο, πρόσθεσε το Friends Only mode στις co-op αποστολές, ενώ βελτίωσε σημαντικά και το Character Customization. Το αξιοσημείωτο είναι πως μέσα από ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Ubisoft αποκάλυψε και τι άλλο θα έρθει στο παιχνίδι μελλοντικά.

Έτσι, με το update 4.5 η επιθυμία των κατόχων next-gen κονσολών θα γίνει πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, το Watch Dogs: Legion θα εμπλουτιστεί και με 60FPS mode για τα PS5 και Xbox Series X|S.

Μέχρι στιγμής οι παίκτες δεν είχαν κανέναν έλεγχο όσον αφορά το πώς θα τρέχει το παιχνίδι, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με το Assassin's Creed Valhalla και άλλους τίτλους της εταιρίας. Αντιθέτως, το Legion έτρεχε πάντα στα 30FPS, με διάφορα ray-tracing χαρακτηριστικά ωστόσο, όπως καλύτερες αντανακλάσεις.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα καταφθάσει το Title Update 4.5, όμως είναι πιθανό η Ubisoft να συγχρονίσει την κυκλοφορία του με το Bloodline DLC που θα έρθει πριν το τέλος του Ιουνίου.