New World: Νέα πλάνα από το MMO της Amazon που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το WoW

Τον Ιούλιο η Closed Beta
13 Μαΐου 2021 08:28
New World: Νέα πλάνα από το MMO της Amazon που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το WoW

Η Amazon Game Studios σε συνεργασία με το IGN έδωσαν στη δημοσιότητα δύο νέα βίντεο από το πολύ αναμενόμενο open-world MMO, “New World”. Πρόκειται για μία τεράστια παραγωγή της Amazon που θέλει να «κοιτάξει» κατάματα το WoW της Blizzard και ποντάρει πολύ στον κόσμο και το gameplay του.

Σε αυτό το MMO -όπως είναι προφανές, θα μπορείτε να εξερευνήσετε έναν τεράστιο κόσμο ως ένας “adventurer” που ναυάγησε σε ένα υπερφυσικό νησί που ονομάζεται Aeternum. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ατελείωτες μάχες, στην έρημο και τα ερείπια του νησιού, ενώ όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα MMO, θα μπορείτε να κάνετε forge και διάφορα αντικείμενα.

Στα του χαρακτήρα σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε supernatural δυνάμεις για combat από απόσταση, είτε να εξοπλιστείτε με melee όπλα για μάχες από κοντινή μάχη. Ναι, και στο New World θα μπορείτε να παίξετε μόνοι σας, είτε με μικρή ή και μεγάλη ομάδα για τεράστιες PvE και PvP μάχες.

Το παιχνίδι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον περασμένο Αύγουστο, αλλά τελικά αναβλήθηκε για την άνοιξη του 2021. Εν τέλει, η εταιρία ανακοίνωσε ξανά πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο και έτσι θα αναγκαστεί να καθυστερήσει πάλι την κυκλοφορία του. Πλέον, η ομάδα φιλοδοξεί ο τίτλος να είναι διαθέσιμος στις 31 Αυγούστου.

Ο λόγος για την καθυστέρηση είναι οι διάφορες προσθήκες που θέλει να επιμεληθεί το στούντιο, όπως επιπλέον end-game χαρακτηριστικά. Τέλος, μία closed beta βρίσκεται στα σκαριά και πρόκειται να ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου για όσους έχουν κάνει προ-παραγγελία.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακολουθήστε τα νέα πλάνα παρακάτω.