Το Heartland είναι το νέο free-to-play παιχνίδι της Ubisoft στον κόσμο του Division

Επεκτείνεται το franchise
07 Μαΐου 2021 14:15
Το Heartland είναι το νέο free-to-play παιχνίδι της Ubisoft στον κόσμο του Division

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Ubisoft αποκάλυψε τα φιλόδοξά της σχέδια για το μέλλον του Division franchise, ανακοινώνοντας συγχρόνως και το ολοκαίνουργιο παιχνίδι της σειράς που ακούει στο όνομα Heartland.

Έχουμε να κάνουμε με ένα standalone free-to-play τίτλο, ο οποίος θα καταφθάσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το PlayStation και το Xbox κάποια στιγμή μεταξύ 2021 και 2022. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Red Storm Entertainment, η οποία στο παρελθόν μας είχε χαρίσει και πάλι Tom Clancy's τίτλους, αλλά κάτω από τη στέγη του Ghost Recon franchise. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να δηλώσετε συμμετοχή για τα playtests πατώντας εδώ.

Πέρα από το Heartland, όμως, καθώς και την The Division ταινία για την οποία γνωρίζαμε ήδη, η Ubisoft ανακοίνωσε πως επεκτείνει το franchise και με άλλους τρόπους. Συγκεκριμένα, καθ' οδόν βρίσκεται νέο περιεχόμενο για το The Division 2, ένα παιχνίδι για mobile συσκευές, καθώς και ένα μυθιστόρημα που θα επεκτείνει το lore.

Για την ιστορία, η Massive Entertainment, των δύο βασικών Division τίτλων, εργάζεται στο Avatar παιχνίδι που ανακοινώθηκε αρχικά το 2017, καθώς και σε έναν open-world Star Wars τίτλο