Θυμάστε το Midnight Club Los Angeles της Rockstar; Επέστρεψε και δε ξέρουμε γιατί

Για τις Xbox κονσόλες
28 Απριλίου 2021 14:59
Θυμάστε το Midnight Club Los Angeles της Rockstar; Επέστρεψε και δε ξέρουμε γιατί

Εδώ και πολλά χρόνια το Midnight Club Los Angeles δεν ήταν εύκολα προσβάσιμο, αφού το παιχνίδι είχε αφαιρεθεί από τα περισσότερα ψηφιακά καταστήματα. Πολλοί είκαζαν πως ο racing τίτλος της Rockstar Games, ο οποίος είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από μια μερίδα του κοινού, σταμάτησε να πωλείται εξαιτίας εμποδίων που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής του.

Ωστόσο, η εταιρία προέβη σε μια αναπάντεχη κίνηση και ανάρτησε ξανά την καταχώρηση του παιχνιδιού στο Xbox Store. Εδώ και λίγες ώρες ο τίτλος είναι ξανά κανονικά διαθέσιμος για αγορά, με τιμή που ανέρχεται στα 14,99 €. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι πλήρως συμβατός με τα Xbox One και Xbox Series X | S, καθώς φυσικά και με το Xbox 360.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει γίνει κάποιο λάθος, αφού το παιχνίδι εμφανίστηκε στιγμιαία και στο Steam πρόσφατα, μέχρι που αφαιρέθηκε ξανά λίγες ώρες μετά. Η Rockstar Games δεν έχει εξηγήσει δημόσια τι συμβαίνει.

Πρόκειται, λοιπόν, για λάθος ή μήπως η Rockstar ετοιμάζει κάτι με τη σειρά;

Ίσως η εταιρία να θέλει απλά να βελτιώσει τη διαθεσιμότητα των παλιότερων παιχνιδιών της, αλλά όπως και να χει, αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι στο Xbox σας, έχετε την ευκαιρία να το κάνετε πατώντας εδώ. Το για πόσο θα συνεχίζει να υπάρχει αυτή η «ευκαιρία» είναι άγνωστο, οπότε σας προτείνουμε να βιαστείτε.

Για την ιστορία, το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, το Midnight Club: Los Angeles, κυκλοφόρησε αρχικά το 2008. Ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε και η Complete Edition του παιχνιδιού, ενώ από τότε δεν έχουμε δει κάτι νεότερο από το franchise…πέρα από φήμες.