Μεγάλη επέκταση για το δωρεάν demo του Resident Evil Village

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διάθεσή του
27 Απριλίου 2021 15:04
Μεγάλη επέκταση για το δωρεάν demo του Resident Evil Village

Έπειτα από τα παράπονα των παικτών, η Capcom αποφάσισε να αλλάξει τα σχέδιά της σχετικά με το επερχόμενο demo του Resident Evil Village. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής η εταιρία διέθεσε δύο διαφορετικά demos, τα οποία οι παίκτες μπορούσαν να κατεβάσουν μόνο για οκτώ ώρες και να δοκιμάσουν μόνο για 30 λεπτά. Οι περιορισμοί αυτοί αναστάτωσαν πολλούς gamers, οι οποίοι παραπονέθηκαν πως δεν πρόλαβαν καν να κατεβάσουν τις εν λόγω δοκιμαστικές εκδόσεις.

Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψη το feedback των παικτών, η Capcom αποφάσισε να επεκτείνει για μια ολόκληρη εβδομάδα το τρίτο και τελευταίο demo του horror τίτλου της. Έτσι, αντί για 24 ώρες, θα μπορείτε να απολαύσετε το επερχόμενο demo από τις 2 μέχρι τις 10 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη φορά η δοκιμαστική έκδοση θα γίνει γίνει διαθέσιμη και για τις Xbox κονσόλες και το PC, σε αντίθεση με τα προηγούμενα demo που ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά για το PlayStation οικοσύστημα.

Το Resident Evil Village αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, PC και Stadia.