Τα νέα gameplay πλάνα του Ratchet & Clank: Rift Apart είναι βγαλμένα από περιπέτεια της Pixar

Αποκαλύφθηκαν και πέντε skins της Digital Deluxe Edition
26 Απριλίου 2021 16:59
Τα νέα gameplay πλάνα του Ratchet & Clank: Rift Apart είναι βγαλμένα από περιπέτεια της Pixar

Το Ratchet & Clank: Rift Apart είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του PS5 για το 2021 και όπως όλα δείχνουν η Sony ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του. Ο δημοφιλής ήρωας του PlayStation θα επιστρέψει μέσα στο καλοκαίρι για να σας χαρίσει νέες περιπέτειες, φυσικά δια χειρός Insomniac Games.

Τώρα, μέσα από το επίσημο κανάλι του PlayStation δημοσιεύτηκε ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer διάρκειας δύο λεπτών (περίπου) και θέλει να σας συστήσει -όσο πιο σύντομα γίνεται φυσικά- στο νέο κόσμο του παιχνιδιού, καθώς και σε μερικούς από τους εχθρούς που θα έρθετε αντιμέτωποι. Επίσης, αυτό το βίντεο επιτέλους αποκαλύπτει και την ταυτότητα της μυστηριώδους χαρακτήρα που βλέπαμε από τα πρώτα κιόλας trailer, η οποία ακούει στο όνομα "Rivet". Αξίζει να αναφερθεί ότι θα πάρετε ακόμη μία γεύση και από τα εντυπωσιακά γραφικά του τίτλου, που για άλλη μια φορά θυμίζουν έντονα τις ταινίες της Pixar.

Τέλος, η Insomniac αποκάλυψε το περιεχόμενο της Digital Deluxe Edition, η οποία εκτός από το ίδιο το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και τα photo mode sticker pack, 20 Raritanium, Digital Soundtrack, Digital Art book, καθώς και πέντε skins που φέρνουν τις ονομασίες Imperial, Scavenger, Android, Rebel και Hacker.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS5 στις 11 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το νέο gameplay trailer παρακάτω.