Τεράστιο ορόσημο πωλήσεων για το It Takes Two του Josef Fares

Εξαιρετική πορεία για τον αποκλειστικά co-op τίτλο
25 Απριλίου 2021 17:24
Τεράστιο ορόσημο πωλήσεων για το It Takes Two του Josef Fares

To It Takes Two κυκλοφόρησε στις 26 Μαρτίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X | S. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο παιχνίδι του ιδιαίτερου δημιουργού Josef Fares, το οποίο κατάφερε να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και εξίσου καλή ανταπόκριση από το κοινό. Τώρα μαθαίνουμε πως ο τίτλος κατάφερε σε λιγότερο από ένα μήνα και ένα τεράστιο επίτευγμα.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης, Hazelight Studios, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, το παιχνίδι έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Σημειώνεται μάλιστα πως οι πωλήσεις του συνεχίζουν ακόμη να είναι καλές, με την ομάδα να ευχαριστεί τους παίκτες για την αγάπη που έχουν δείξει.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της ομάδας, καθώς και το μήνυμα του ίδιου του Fares, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες δείχνουν πως πράγματι θέλουν αποκλειστικά co-op παιχνίδια και ευχαρίστησε τους πάντες.

Στο review του για τους Unboxholics, ο Σάκης Καρπάς αναφέρει:

Το It Takes Two, χωρίς να είναι αψεγάδιαστο, είναι κατά την άποψή μου το “τέλειο” βιντεοπαιχνίδι. Εκτός από ένα ξέφρενο, πλούσιο, εθιστικό και καλοστημένο gameplay, πραγματεύεται ένα πολύ ευαίσθητο και σοβαρό θέμα και το επικοινωνεί χειρουργικά και με αριστουργηματικό τρόπο. Μπορώ με ευκολία να πω πως θέτει ήδη υποψηφιότητα για να μπει στις λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια της τρέχουσας χρονιάς και αδιαμφισβήτητα είναι το καλύτερο co-op παιχνίδι που θα παίξετε τελευταία! Τα ζευγάρια και δει, τα ζευγάρια με παιδί(ά), παίξτε το.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.