Το νέο 80 εκατοστών αγαλματίδιο της Lara Croft είναι το όνειρο κάθε φαν

Και θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη
24 Απριλίου 2021 17:28
Το νέο 80 εκατοστών αγαλματίδιο της Lara Croft είναι το όνειρο κάθε φαν

Συνεχίζοντας τους εορτασμούς για τη μεγάλη επέτειο 25 χρόνων του Tomb Raider franchise, η Square Enix σε συνεργασία με την Weta Workshop ετοιμάζονται να φέρουν στην αγορά ένα εντυπωσιακό αγαλματίδιο.

Συγκεκριμένα, σε αυτό φιγουράρει η λατρεμένη πρωταγωνίστρια της σειράς, η Lara Croft, με το κλασικό της αμάνικο, το κοντό σορτσάκι, τα γάντια και τα δύο της πιστόλια, ενώ τα βάζει με δύο δεινόσαυρους. Πρόκειται για μια σκηνή που βασίζεται στο χαρακτηριστικό set piece του πρώτου παιχνιδιού στη χαμένη πόλη Vilcabamba. Το αγαλματίδιο έχει ύψος 80 εκατοστά, πλάτος 40.6 εκατοστά και βάθος 44.4 εκατοστά, κάτι που μεταφράζει σε 1:4 κλίμακα σε σχέση με τις πραγματικές διαστάσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί ακόμη και στο σχεδιασμό της βάσης, ενώ οι βασικοί χαρακτήρες είναι γεμάτοι μικρές λεπτομέρειες. Μάλιστα, για την κατασκευή του χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας πολυστερίνη. Όλα αυτά μεταφράζουν στην τελική τιμή των €1239. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με εκτιμώμενο μήνα παράδοσης τον Οκτώβριο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τo εντυπωσιακό αγαλματίδιο μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.