Δείτε την εισαγωγή του Life is Strange: True Colors (ΒΙΝΤΕΟ)

Που μας συστήνει στην πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού
22 Απριλίου 2021 11:53
Δείτε την εισαγωγή του Life is Strange: True Colors (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Square Enix και η ομάδα ανάπτυξης Deck Nine έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από το επερχόμενο Life is Strange: True Colors. Συγκεκριμένα, έχουμε να κάνουμε με το εισαγωγικό cutscene του παιχνιδιού, στο οποίο η πρωταγωνίστρια Alex Chen μιλά στην κοινωνική λειτουργό της για τον χρόνο που πέρασε στην ανάδοχη φροντίδα, καθώς και για τη νέα ζωή που την περιμένει.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί και έτσι να μάθετε περισσότερα για την Alex.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η gameplay ιδιαιτερότητα του νέου κεφαλαίου της σειράς, είναι πως η πρωταγωνίστρια είναι ικανή να βιώσει, να απορροφήσει και να χειραγωγήσει τα συναισθήματα των υπόλοιπων ανθρώπων. Έτσι, όταν ο αδελφός της πεθαίνει σε ένα υποτιθέμενο ατύχημα, η Alex πρέπει να αποδεχτεί τη δύναμή της για να φτάσει την αλήθεια και να αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά που θάφτηκαν από μια μικρή πόλη.

To Life is Strange: True Colors αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia και PC στις 10 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ολόκληρο αυτή τη φορά και έτσι θα μπορείτε να βιώσετε μαζί όλα τα επεισόδια, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε.