Έπεσε πυρηνική στον χάρτη του Call of Duty: Warzone (ΒΙΝΤΕΟ)

Το εντυπωσιακό Destruction of Verdansk event αλλάζει τα δεδομένα
22 Απριλίου 2021 11:10
Έπεσε πυρηνική στον χάρτη του Call of Duty: Warzone (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πολυαναμενόμενο nuke event του Call of Duty: Warzone ξεκίνησε πριν μερικές ώρες και σηματοδοτεί την καταστροφή του χάρτη του παιχνιδιού, όπως ξέρει καλύτερα η σειρά…με πυρηνική βόμβα!

Αναλυτικότερα, το Destruction of Verdansk event βάζει 100 παίκτες σε ένα γιγαντιαίο survival mode εναντίον zombies που χειρίζονται άλλοι παίκτες. Η κλιμάκωσή του καταλήγει σε ένα εντυπωσιακό cutscene που παρουσιάζει την καταστροφή του τωρινού χάρτη με πυρηνικά. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο μέσα από το παρακάτω tweet.

Βέβαια, τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά για όλους τους παίκτες. Για να αντέξουν το τεράστιο φόρτο οι servers, η Raven Software αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα αναμονής σε ουρά που εκνεύρισε πολλούς. Παράλληλα, υπήρχαν πολλά παράπονα για έντονα crashes. Βέβαια, η ομάδα ανάπτυξης έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα playlist update που υπόσχεται να εξομαλύνει την κατάσταση, τουλάχιστον όσον αφορά τα crashes.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι μόνο η αρχή του τέλους για το Verdansk, αφού το event θα έχει και άλλες εκπλήξεις μέσα στις επόμενες ώρες για τους παίκτες, πριν να αποκαλυφθεί και επίσημα ο ολοκαίνουργιος χάρτης που έχουμε δει σε αρκετές φήμες και διαρροές τελευταία.