Ο Ludwig είναι ο νέος βασιλιάς του Twitch – Έσπασε το ρεκόρ του Ninja

Όσον αφορά τους subscribers
17 Απριλίου 2021 20:06
Ο Ludwig είναι ο νέος βασιλιάς του Twitch – Έσπασε το ρεκόρ του Ninja

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, ο Twitch streamer Ludwig Ahgren έθεσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ, έχοντας τους περισσότερους συνδρομητές στην streaming πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, μέχρι τώρα το ρεκόρ ανήκε στον πασίγνωστο Tyler “Ninja” Blevins, με τον αστέρα του Fortnite να έχει την υποστήριξη 269,155 subscribers. Έπειτα από αρκετό hype, λοιπόν, αφού ο Ludwig προετοίμαζε το κοινό του εδώ και καιρό, ο εικοσιπεντάχρονος ξεπέρασε τους 270,000 subscribers την περασμένη Τρίτη.

Ο streamer από το Λος Άντελες της Αμερικής έκανε έναν διαδίκτυο streaming μαραθώνιο, γνωστό ως ‘subathon’ από την κοινότητα του Twitch, στον οποίο έπαιζε, μαγείρευε, συζητούσε και κοιμόταν. Ο Ludwig είχε σκοπό να κάνει stream χωρίς διάλειμμα για 24 ή 48 ώρες, αλλά για κάθε νέο subscription προστίθονταν επιπλέον 10 δευτερόλεπτα στο ρολόι που έδειχνε πόσο θα μπορεί να κάνει stream ακόμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η λειτουργία του subscribe στο Twitch διαφέρει από το YouTube, αφού πρόκειται για επί πληρωμή συνδρομή, με το ελάχιστο ποσό να είναι τα €5 το μήνα.

Έτσι, λοιπόν, ο streamer επισήμανε πως για κάθε subscribe που έκανε το κοινό στις 13 Απριλίου, θα δωρίσει $5 σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Tags: