Το HITMAN 3 πούλησε 300% περισσότερο από το ΗΙΤΜΑΝ 2

Νέες πληροφορίες από την IO Interactive
17 Απριλίου 2021 10:10
Το HITMAN 3 πούλησε 300% περισσότερο από το ΗΙΤΜΑΝ 2

Όπως αποκάλυψε η IO Interactive, το HITMAN 3 ήταν όχι μόνο το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι της σειράς, αλλά συγχρόνως και το πιο κερδοφόρο. Αυτό το επίτευγμα σίγουρα είναι αξιοσημείωτο, αν αναλογιστούμε πως για πρώτη φορά η δανέζικη εταιρία ανέλαβε η ίδια το publishing το παιχνιδιού, ένας βάρος που συνήθως έπεφτε στη Square Enix, όντας ο κάτοχος των δικαιωμάτων του IP.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από μια αναλυτική βίντεο-συνέντευξη του CEO της IO Interactive, Hakan Abrak, για το GamesIndustry.biz.

Μιλώντας, λοιπόν, για το εγχείρημα του self-publishing, ο Abrak αποκάλυψε επίσης πως το HITMAN 3 πούλησε 300% περισσότερο σε σύγκριση με το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς, το HITMAN 2. Μάλιστα, το παιχνίδι κατάφερε να βγάλει πίσω τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την παραγωγή του στην πρώτη του εβδομάδα στην αγορά. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την εν λόγω συνέντευξη, για ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Το HITMAN 3 είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S, PC, Stadia και Switch. Η πορεία του παιχνιδιού φαίνεται πως ήταν τόσο καλή που επέτρεψε στην IO να ανοίξει και ένα νέο στούντιο στη Βαρκελώνη. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.