Έτσι θα “τρέχει” το Resident Evil Village στις κονσόλες

45fps με Ray tracing ή 4K στα 60fps;
16 Απριλίου 2021 20:38
Έτσι θα “τρέχει” το Resident Evil Village στις κονσόλες

Φτάνουμε σιγά-σιγά στην κυκλοφορία του Resident Evil Village, μέσα από το οποίο θα μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας του Ethan Winters και έτσι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται νέες πληροφορίες στη δημοσιότητα. Πέρα από το χθεσινό #ResidentEvilShowcase όπου είδαμε νέα πλάνα για τον τίτλο της Capcom, τώρα αποκαλύφθηκαν και οι τεχνικές λεπτομέρειες για τις εκδόσεις των κονσολών.

Αυτό σημαίνει πώς πλέον έχουμε μια πιο καλή εικόνα για τα γραφικά, την ανάλυση, τα FPS, αλλά και τις τεχνολογίες που θα φέρει το Resident Evil Village. Όπως έγινε γνωστό, στα PS5 και Xbox Series X, το όγδοο κεφάλαιο της σειράς θα μπορεί να τρέξει σε 4K (HDR) στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ωστόσο, αν θέλετε να ενεργοποιήσετε και το ray-tracing θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τα 45fps και στις δύο κονσόλες. Στο Xbox Series S, από την άλλη, το παιχνίδι θα “τρέχει” σε 1440p (HDR) στα 30fps με ray-tracing ή 45fps με το ray-tracing κλειστό.

Όσον αφορά τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, το Village τόσο στο PS4 Pro όσο και στο Xbox One X φτάνει από 4K (HDR) 30 FPS, έως και 1080p 60fps, αν επιλέξετε τη λειτουργία για καλύτερο framerate. Τέλος, τα βασικά μοντέλα PS4 και Xbox One “τρέχουν” σε 900p 45fps και 900p 30fps αντίστοιχα.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4 και Xbox One μαζί με τις εκδόσεις των PS5, Xbox Series X|S και PC στις 7 Μαΐου του 2021.