Η Aloy του Horizon Zero Dawn έρχεται στο Fortnite

Και θα έχει ειδικό mode με την Lara Croft
13 Απριλίου 2021 21:17
Η Aloy του Horizon Zero Dawn έρχεται στο Fortnite

Μετά τις διαρροές των τελευταίων ημερών, η Epic Games και το PlayStation επιβεβαίωσαν και επίσημα πως η Aloy του Horizon Zero Dawn έρχεται στο Fortnite. Συγκεκριμένα, η λατρεμένη χαρακτήρας θα καταφθάσει στο item shop του παιχνιδιού στις 15 Απριλίου, μαζί με διάφορα αξεσουάρ.

Όπως είχε συμβεί και με τους υπόλοιπους gaming legends, θα υπάρχει ένα δεύτερο skin για την Aloy, το οποίο θα βασίζεται στην εμφάνισή της από το The Frozen Wilds expansion. Το skin αυτό θα είναι αποκλειστικό για τους κατόχους του PlayStation 5, όπως είχε συμβεί ομοίως με τον Kratos ξανά στο PS5 και τον Master Chief στο Xbox Series X.

Παράλληλα, θα υπάρξει και ένα Limited Time Mode που η Aloy θα συναντά μια άλλη θρυλική γυναικεία φιγούρα του gaming, την Lara Croft. Το Team Up! Aloy & Lara Limited Time Mode θα ξεκινήσει στις 16 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Απρίλιου και θα βασίζεται στα Duos. Οι παίκτες θα παίρνουν αυτόματα το outfit της Aloy ή της Lara, σε μια loot-locked μάχη μόνο με Τόξο (Aloy) και τα Διπλά Πιστόλια (Lara) ως τα αποκλειστικά διαθέσιμα όπλα.