Ένα χρόνο μετά το Animal Crossing ξανά στην κορυφή των πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Συνεχίζει ακάθεκτη η αποκλειστικότητα του Switch
12 Απριλίου 2021 19:12
Ένα χρόνο μετά το Animal Crossing ξανά στην κορυφή των πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μπορεί να έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Animal Crossing: New Horizons, αλλά το παιχνίδι-φαινόμενο της Nintendo συνεχίζει ακάθεκτο. Συγκεκριμένα, ο τίτλος κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των UK Charts την περασμένη εβδομάδα, προσπερνώντας ακόμη και πολύ πιο πρόσφατες κυκλοφορίες.

Πλέον, ο χαριτωμένος τίτλος της Nintendo έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτό χωρίς να προσμετρούνε τα ψηφιακά αντίτυπα που έχουν πωληθεί στο Nintendo eShop από τους παίκτες της εν λόγω περιοχής. Πρόκειται για τη μοναδική περσυνή κυκλοφορία που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, μαζί φυσικά με το FIFA 21, το οποίο αυτή την εβδομάδα συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση.

Συνολικά οι retail πωλήσεις μειώθηκαν κατά 28% αυτή την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο και διάφορες πρόσφατες κυκλοφορίες έπεσαν ελαφρώς στα charts. To Monster Hunter Rise έπεσε στην έκτη θέση (μείωση 56% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ το Outriders εξαφανίστηκε από τη δεκάδα των retail charts με πτώση 74% στις πωλήσεις του.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δέκα κυκλοφορίες με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 10 Απριλίου:

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. FIFA 21
  3. Mario Kart 8: Deluxe
  4. Super Mario 3D World + Bowser's Fur
  5. Minecraft (Switch)
  6. Monster Hunter Rise
  7. Grand Theft Auto 5
  8. Call of Duty: Black Ops Cold War
  9. Ring Fit Adventure
  10. Assassin's Creed Valhalla