Το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise έρχεται στο PC

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Thunderful Group
08 Απριλίου 2021 08:23
Το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise έρχεται στο PC

Έγινε γνωστή η είδηση ότι το survival horror, Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, θα κυκλοφορήσει τελικά και στο PC για να το απολαύσει περισσότερος κόσμος. Μέχρι πρότινος, ο τίτλος της Now Production ήταν διαθέσιμος μόνο στο Nintendo Switch, με την publishing εταιρία Thunderful Group να αναλαμβάνει τη μεταφορά του για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το sequel ακολουθεί τα γεγονότα του κλασσικού πλέον Deadly Premonition και χωρίζει την ιστορία του σε δύο ενότητες. Στην πρώτη ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο της Aaliyah Davis, η οποία διαλευκάνει την υπόθεση μιας δολοφονίας ενός κοριτσιού, ενώ στην δεύτερη ελέγχει τον Francis York Morgan στο Le Carre στη Louisiana με μία υπόθεση που ξεκινάει δεκατέσσερα χρόνια πριν. Περισσότερα για το παιχνίδι μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό review μας, πατώντας εδώ.

Το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή αποκλειστικά στο Nintendo Switch όσον αφορά τις κονσόλες και μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό πότε ακριβώς θα καταφθάσει και στο PC. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.