Το MLB The Show 21 των PlayStation Studios έρχεται από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass

Και όχι δεν είναι καθυστερημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα
02 Απριλίου 2021 22:14
Το MLB The Show 21 των PlayStation Studios έρχεται από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, έπειτα από 14 χρόνια, η σειρά MLB: The Show θα σταματήσει να είναι αποκλειστική στις PlayStation κονσόλες. Αναλυτικότερα, παρόλο που αναπτύσσεται από το San Diego Studio των PlayStation Studios, το παιχνίδι θα καταφθάσει και στα Xbox One και Xbox Series X|S της Microsoft.

Τώρα, η εταιρία ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της πως το MLB The Show 21 θα κυκλοφορήσει από την πρώτη μέρα και στο Xbox Game Pass. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα έχουν πρόσβαση στην έκδοση του Xbox One, αλλά και στην next-gen έκδοση των Series συστημάτων, ανάλογα με την κονσόλα που διαθέτουν. Συγχρόνως, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για cloud streaming στις Android συσκευές μέσω του Xbox Game Pass Ultimate.

Αν και το εν λόγω franchise δεν έχει παγκόσμια απήχηση, μιας και βασίζεται στο μπέιζμπολ που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας για παράδειγμα, εξακολουθεί να είναι μια εξέλιξη που δείχνει την πιο ανοικτή προσέγγιση που ακολουθούν οι gaming publishers πλέον.

Το MLB The Show 21 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου του 2021, για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και για Android μέσω Xbox Game Pass.