Το Outriders έχει σπάσει ήδη το ρεκόρ του Avengers και οι servers του…γονάτισαν

Ξεκίνημα με το δεξί για το looter shooter
02 Απριλίου 2021 11:51
Το Outriders έχει σπάσει ήδη το ρεκόρ του Avengers και οι servers του…γονάτισαν

Όπως φαίνεται, το Outriders ξεκίνησε με το δεξί, αφού κατάφερε ήδη να σπάσει το ρεκόρ παικτών της Square Enix στο Steam από την πρώτη του μέρα στην αγορά.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι κυκλοφόρησε χτες, 1η Απρίλιου, και πέρα από τους χιλιάδες παίκτες που βούτηξαν στον κόσμο του μέσα από το Xbox Game Pass στις Xbox κονσόλες και η PC έκδοση απόλαυσε τρομερή δημοφιλία. Μέσα σε λίγες ώρες από το ντεμπούτο του, έφτασε στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων παιχνιδιών του Steam, φτάνοντας τους 109,553 ταυτόχρονους παίκτες.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό ταυτόχρονων παικτών που έχει επιτευχθεί από παιχνίδι της Square Enix στο Steam. Προηγουμένως το ρεκόρ ανήκε στο Rise of the Tomb Raider, το οποίο είχε φτάσει τους 44,501 παίκτες. Συγκριτικά, το Marvel’s Avengers, το οποίο είναι ίσως το πιο πολυδιαφημισμένο παιχνίδι-υπηρεσία της Square, δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει τους 30,000 ταυτόχρονους παίκτες.

Βέβαια, ο τεράστιος αριθμός των παικτών που προσπαθούσε ταυτόχρονα να δοκιμάσει τον τίτλο φαίνεται πως έφτασε τους servers της People Can Fly στα όριά τους.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα για αρκετές ώρες χτες το βράδυ. Η ομάδα μοιράστηκε γρήγορα πληροφορίες μέσα από τα επίσημα social media του παιχνιδιού και έχει ετοιμάσει και μια ειδική ιστοσελίδα που μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να δείτε την κατάσταση των διαδικτυακών υπηρεσιών. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σοβαρά άλυτα προβλήματα, πέρα από ένα ζήτημα με το cross-play που ακόμη ταλαιπωρεί την κοινότητα.

Το Outriders είναι διαθέσιμο για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC (Epic Games Store, Steam), τις streaming υπηρεσίες Google Stadia και Nvidia Geforce NOW και τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το launch trailer του.