Το Ratchet & Clank του 2016 αναβαθμίζεται για το PS5

Ένας ακόμη λόγος για να το επισκεφτείτε ξανά
30 Μαρτίου 2021 12:01
Το Ratchet & Clank του 2016 αναβαθμίζεται για το PS5

Η Insomniac Games έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα των κατόχων του PlayStation 5, αφού συνεχίζει να βομβαρδίζει το σύστημα νέας γενιάς με περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, η ομάδα συνόδευσε το ντεμπούτο της κονσόλας με τα Marvel's Spider-Man: Miles Morales και Marvel's Spider-Man Remastered και τώρα ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά το Ratchet & Clank: Rift Apart στις 11 Ιουνίου.

Για να προετοιμάσει, λοιπόν, το έδαφος, η ομάδα αποφάσισε να αναβαθμίσει για το PS5 τον προηγούμενο τίτλο της σειράς, το Ratchet & Clank του 2016. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η ομάδα αποκάλυψε πως μέσα στον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει ένα νέο update για το παιχνίδι, το οποίο θα επιτρέπει στους κατόχους PS5 να το απολαύσουν στα 60FPS.

Ακολουθεί η εν λόγω δημοσίευση.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι προσφέρεται εντελώς δωρεάν για όλους μέσα από το PlayStation Store, στο πλαίσιο της καμπάνιας Play At Home, μέχρι και τις 31 Μαρτίου. Οπότε έχετε έναν ακόμη λόγο να του δώσετε μια ευκαιρία, αν δεν το είχατε κάνει μέχρι τώρα.