Λάτρεις του μποξ ενωθείτε! Το E-Sports Boxing Club είναι το νέο παιχνίδι του αγωνίσματος

Δείτε τα πρώτα gameplay πλάνα
29 Μαρτίου 2021 21:56
Λάτρεις του μποξ ενωθείτε! Το E-Sports Boxing Club είναι το νέο παιχνίδι του αγωνίσματος

Λάτρεις του box που ακόμη εκτονώνεστε στα ψηφιακά ρινγκ του EA Sports Fight Night, αυτή η είδηση είναι για εσάς. Η ομάδα ανάπτυξης Ten24 Media Limited αποκάλυψε τα πρώτα gameplay πλάνα του E-Sports Boxing Club.

Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι που βασίζεται στο λατρεμένο αγώνισμα της πυγμαχίας και βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και τα Xbox One, Xbox Series X|S, PS4 και PS5. Το project κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα, αφού είναι ένα από τα ελάχιστα boxing παιχνίδια που βλέπουμε τελευταία, τουλάχιστον στην simulation πλευρά.

Τώρα, για να προετοιμάσουν το έδαφος, οι δημιουργοί έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο gameplay βίντεο, το οποίο παρουσιάζει αναλυτικά τους διάφορους μηχανισμούς, όπως τα συστήματα κίνησης και ελέγχου των επιθέσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι έχει ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ αθλητών, προπονητών, promoters και παρουσιαστών, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Το E-Sports Boxing Club θα κυκλοφορήσει αρχικά μέσα από το Early Access πρόγραμμα του Steam και έπειτα θα ακολουθήσουν και οι εκδόσεις των κονσόλων. Ακολουθεί το εν λόγω βίντεο.

Tags: