Το S.T.A.L.K.E.R. 2 ρίχνει σαγόνια με τα γραφικά του – Νέο behind the scenes βίντεο

Όλο και πιο κοντά ο άκρως αναμενόμενος τίτλος
26 Μαρτίου 2021 18:44
Το S.T.A.L.K.E.R. 2 ρίχνει σαγόνια με τα γραφικά του – Νέο behind the scenes βίντεο

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Microsoft σε συνεργασία με την GSC Game World αποκάλυψαν ολοκαίνουργια πλάνα από το άκρως αναμενόμενο S.T.A.L.K.E.R. 2, στο  πλαίσιο του /twitchgaming Showcase: ID@Xbox σόου.

Συγκεκριμένα, είδαμε ένα behind the scenes βίντεο, στο οποίο ο υπεύθυνος επικοινωνιών της ουκρανικής ομάδας, Zakhar Bocharov, αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τον επερχόμενο τίτλο. Μεταξύ άλλων είδαμε τα ανανεωμένα κοστούμια που θα φορούν οι χαρακτήρες για να καταφέρουν να επιβιώσουν στον επικύνδινο κόσμο του S.T.A.L.K.E.R. Παράλληλα, είδαμε και μερικά από τα 3D μοντέλα του οπλοστασίου που θα έχουν στη διάθεσή τους οι παίκτες, όπως και κοντινά πλάνα από έναν χαρακτήρα και το σύστημα δοντιών που έχει ετοιμάσει η ομάδα.

Αυτό που ξεχωρίζει σε όλα είναι η τρομερή λεπτομέρεια των γραφικών, με textures υψηλής ανάλυσης και μοντέλα με πολύ πυκνή γεωμετρία. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα Xbox Series X | S, όσον αφορά τις κονσόλες, εμπλουτίζοντας τον κατάλογο του Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα, ενώ φυσικά θα καταφθάσει και στο PC.