Το Rocket League έρχεται στα iOS και Android κινητά!

Υποδεχθείτε το Sideswipe
25 Μαρτίου 2021 12:49
Το Rocket League έρχεται στα iOS και Android κινητά!

Η Epic Games και η ομάδα ανάπτυξης Psyonix ανακοίνωσαν πως το Rocket League θα έρθει στα iOS και Android smartphones. Συγκεκριμένα, η ομάδα έχει ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια free-to-play έκδοση του παιχνιδιού, η οποία ακούει στο όνομα Rocket League Sideswipe.

Το Sideswipe έχει δημιουργηθεί από το μηδέν ειδικά για τις mobile συσκευές και υπόσχεται να μεταφέρει την ανταγωνιστική ποδοσφαιρική δράση που έχει λατρέψει η κοινότητα στο αρχικό Rocket League, αλλά με μια σειρά από αλλαγές που έχουν στόχο να κάνουν την εμπειρία πιο συμβατή με τις μικρές οθόνες και τους περιορισμούς που επιβάλει ο χειρισμός με touch.

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια δύο λεπτών και θα είναι είτε 1v1 είτε 2v2, με την κάμερα να βρίσκεται στο πλάι. Παράλληλα, το παιχνίδι θα υποστηρίζει και local και online αγώνες, θα προσφέρει στους παίκτες πλούσιες επιλογές παραμετροποίησης των οχημάτων τους και η Psyonix υπόσχεται άπλετο βάθος για όσους θέλουν να σκαρφαλώσουν στις κατατάξεις των Competitive Ranks.

Το Rocket League Sideswipe θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως αργότερα αυτό το χρόνο για τις iOS και Android συσκευές. Ακολουθεί το πρώτο του gameplay βίντεο.