Η Nintendo θέλει να κάνει το περπάτημα πιο διασκεδαστικό

Με τη βοήθεια των Pikmin
23 Μαρτίου 2021 13:58
Η Nintendo θέλει να κάνει το περπάτημα πιο διασκεδαστικό

Άλλοι προτιμούν να περπατούν μόνοι τους. Άλλοι θέλουν πάντα παρέα. Άλλοι μιλούν στο τηλέφωνο. Άλλοι χρησιμοποιούν για συντροφιά μουσική, κάποιο podcast ή audio book. Η Nintendo έρχεται να προσθέσει μια ακόμη επιλογή σε αυτή τη λίστα και να αλλάξει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των περισσότερων ανθρώπων, φιλοδοξώντας να κάνει το περπάτημα πιο διασκεδαστικό.

Αναλυτικότερα, ο ιαπωνικός gaming κολοσσός ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με τη Niantic του Pokémon GO για συνδυάσουν λατρεμένους χαρακτήρες της πρώτης με την την AR τεχνολογία της δεύτερης και μαζί να δημιουργήσουν διάφορες εφαρμογές. Ο πρώτος τίτλος αυτής της συνεργασίας βασίζεται στο Pikmin franchise, με gameplay και δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για να παροτρύνουν τον κόσμο να περπατά περισσότερο και να κάνουν την δραστηριότητα συνολικά πιο διασκεδαστική.

Η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως αργότερα μέσα στο 2021, με την Niantic ως publisher.

Με αφορμή την εν λόγω ανακοίνωση, ο θρύλος της gaming βιομηχανίας και δημιουργός των Mario, Zelda, Pikmin και άλλων franchises της Nintendo, Shigeru Miyamoto, δήλωσε:

Η AR τεχνολογία της Niantic έχει κάνει εφικτό για εμάς να βιώσουμε τον κόσμο σα να ζούσαν κρυφά Pikmin παντού τριγύρω μας. Με στόχο να κάνουμε το περπάτημα πιο διασκεδαστικό, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στον κόσμο μια νέα εμπειρία που είναι διαφορετική από τα παραδοσιακά παιχνίδια. Ελπίζουμε πως τα Pikimin και αυτή η εφαρμογή θα εξελιχθούν σε συντρόφους για τη ζωή σας.

Μόλις προκύψουν περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Pikimin εμπειρία που ετοιμάζει η Nintendo, όπως για παράδειγμα η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση.