Νέο φωτογραφικό υλικό από το επόμενο Dragon Age

Που μάλλον μας δείχνει μια πόλη που θα επισκεφτούμε
21 Μαρτίου 2021 14:57
Νέο φωτογραφικό υλικό από το επόμενο Dragon Age

Μια νέα concept art εικόνα από το επόμενο Dragon Age (το οποίο αναφέρεται συχνά και ως Dragon Age 4) είδε τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο Executive Producer της BioWare, Christian Dailey, δημοσίευσε το νέο φωτογραφικό υλικό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στην εικόνα, την οποία μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω, απεικονίζεται μια μάγισσα με μυτερό καπέλο, σε ένα σοκάκι μιας πόλης σε μια βροχερή νύχτα. Λίγο αργότερα, ο creative director, Matthew Goldman, έκανε retweet το εικαστικό προσθέτοντας: "Meet me in Minrathous!". Η Minrathous είναι η μεγαλύτερη πόλη στο σύμπαν του Dragon Age και η πρωτεύουσα του Tevinter. Πιθανότατα αυτή είναι η πόλη που βλέπουμε στο παρασκήνιο της εικόνας και ενδεχομένως να μπορούμε να την επισκεφτούμε και στο επερχόμενο παιχνίδι.

Ακολουθεί το σχετικό tweet, καθώς και η εικόνα αυτή καθ’ αυτή.

Πρόσφατα είχαν έρθει στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες σχετικά με την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει το project από τον έμπιστο δημοσιογράφο της βιομηχανίας, Jason Schreier, του Bloomberg. Σύμφωνα με το νέο του ρεπορτάζ, το ιστορικό RPG στούντιο έχει πλέον το ελεύθερο να μετατρέψει το επόμενο Dragon Age σε αυστηρά single-player εμπειρία, όπως το είχε οραματιστεί αρχικά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για όσα συνέβησαν πίσω από τα παρασκήνια πατώντας εδώ.