Το Star Citizen ξεπέρασε τα $350 εκατομμύρια χρηματοδότησης

Νέο ορόσημο για τον τίτλο
17 Μαρτίου 2021 13:02
Το Star Citizen ξεπέρασε τα $350 εκατομμύρια χρηματοδότησης

Πέρυσι τον Ιούνιο σας είχαμε μεταφέρει πως η χρηματοδότηση του Star Citizen είχε ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια, ανεβάζοντας ξανά τον πήχη για το πιο επιτυχημένο crowdfunded παιχνίδι όλων των εποχών. Τώρα, ο υπερφιλόδοξος τίτλος της Cloud Imperium Games κατάφερε να φτάσει ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό νούμερο χάρη στην σκληροπυρηνική κοινότητα που εξακολουθεί να τον στηρίζει, αγοράζοντας με αμείωτους ρυθμούς in-game πλοία και άλλα αντικείμενα.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του, το παιχνίδι έχει συγκεντρώσει πλέον περισσότερα από 350 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξή του. Σε αυτό έχουν συνεισφέρει περισσότεροι από 3 εκατομμύρια παίκτες από το 2012 μέχρι σήμερα.

Για την ιστορία, το Star Citizen έκανε το ντεμπούτο του το 2012 στο Kickstarter, ως πνευματικός διάδοχος της αγαπημένης Wing Commander σειράς του Chris Roberts. Ο τίτλος σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα θα κυκλοφορούσε το 2014, αλλά εννέα χρόνια μετά την αρχική του αποκάλυψη βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και είναι άγνωστο το πότε θα δούμε την τελική του έκδοση. Αυτό έχει προκαλέσει αρκετές φορές εντάσεις στην κοινότητα, με πολλούς να αμφισβητούν αν το παιχνίδι πρόκειται πράγματι να κυκλοφορήσει ποτέ.

Tags: