Πέρασε το TENET σε Game Boy κασέτες για να πάει κόντρα στον Nolan (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, καλά διαβάσατε
13 Μαρτίου 2021 10:01
Πέρασε το TENET σε Game Boy κασέτες για να πάει κόντρα στον Nolan (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πιο πρόσφατη ταινία-υπερπαραγωγή του Christopher Nolan, το TENET, έχει συζητηθεί για διάφορους λόγους. Ένας απ’ αυτούς ήταν οι δηλώσεις του σκηνοθέτη που παρότρυναν το κοινό να δει την ταινία σε σινεμά για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ο YouTuber WULFF DEN δεν εκτίμησε τη συμβουλή του Nolan, αφού σημειώνει πως πρότεινε στον κόσμο να επισκεφτεί τις μεγάλες αίθουσες των σινεμά εν μέσω της πανδημίας και έτσι αποφασίσει να ετοιμάσει τον χειρότερο δυνατό τρόπο για να δει κανείς την ταινία, για να πάει κόντρα στον Nolan. Την έβαλε, λοιπόν, σε Nintendo Game Boy!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μιας και η ταινία είναι αρκετά μεγάλη σε διάρκεια, ο WULFF DEN χρειάστηκε πέντε Game Boy Video Cartridges για να την χωρέσει. Παράλληλα, η ταινία έπρεπε να συμπιεστεί αρκετά και έτσι έριξε την ανάλυση σε 192x148 pixels, με ρυθμό ανανέωσης 6 καρέ το δευτερόλεπτο. Πέρα όμως από τα τεχνικά, ο YouTuber στόλισε κιόλας τις κασέτες με ταιριαστό εικαστικό, για να μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με κάτι που όντως έχει κυκλοφορήσει για το Game Boy.

Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερα.