Το νέο Life is Strange θα αποκαλυφθεί σύντομα στο πρώτο ‘Direct’ της Square Enix 

Υποδεχθείτε το Square Enix Presents

Το νέο Life is Strange θα αποκαλυφθεί σύντομα στο πρώτο ‘Direct’ της Square Enix

Η Square Enix ανακοίνωσε το πρώτο της digital-direct σόου. Υποδεχθείτε το Square Enix Presents Spring 2021, το οποίο θα έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά και θα περιλαμβάνει διάφορα νέα trailers και ανακοινώσεις. Μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της εν λόγω παρουσίασης θα δούμε για πρώτη φορά και το ολοκαίνουργιο Life is Strange. Δε γνωρίζουμε αν πρόκειται για το Life is Strange 3 ή για κάποια επέκταση των ιστοριών που έχουμε γνωρίσει ήδη, όπως για παράδειγμα με το Before the Storm, ωστόσο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Πέρα απ’ αυτό, θα δούμε ολοκαίνουργια πλάνα από το Outriders και το Balan Wonderland που κυκλοφορούν σύντομα, ενώ δε θα λείψει και το Marvel's Avengers, ανακοινώσεις σχετικά με τα 25 χρόνια Tomb Raider, καθώς και άλλα projects της εταιρίας.

Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στις 18 Μαρτίου και ώρα Ελλάδος 8:00 μ.μ. Φυσικά, μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τα επίσημα κανάλια της Square Enix σε Twitch και YouTube ή να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλες τις ανακοινώσεις του.

2 comment(s)

End of content

No more pages to load